Mijn naam is An Brems. Ik ben 37 jaar, trotse tante van Fiona, Linde en Tuur en plusouder van Paulien. Gert is mijn vriend en mijn rots in de branding.

Anneke.jpg

Mijn basisopleidingen zijn 2 bachelors: psychologie en leerkracht lager onderwijs. Met passie en toewijding heb ik in het onderwijs gestaan.

Maar de roeping om zelf iets op te bouwen was te sterk. Een buurtschool? Een crèche? Ja, als zelfstandige terug de glinstering in de ogen van de kinderen toveren! Nu volg ik de opleiding tot systemisch counselor bij Rapunzelvzw.

Mijn unieke expressievorm is het creatieve, het schilderen. Dit stimuleren bij jongeren die deze passie delen, wil ik aanbieden in de vakanties.

Door mijn opleidingen en ervaring met kinderen van 3 maanden tot 12 jaar, heb ik een brede visie over de ontwikkeling van hechting/verbinding, autonomie/ zelfstandigheid. Op een natuurlijke en zelfontdekkende wijze, begeleid ik gezinnen naar een herstel.huizen

Mijn werkwijze is systemisch, dynamisch en ontwikkelingsgericht. Makkelijk gezegd: ik zie  klachten als uitdagingen van het kind en zijn gezin om in verbinding te groeien. Zo herstellen we de dialoog in het gezin over verlangens en gevoelens. Met de kinderen breng ik dit via spel en creativiteit.

Door mijn jarenlange persoonlijke traject, breng ik mijn eigen levenswijsheid in de begeleiding in de vorm van rust, vertrouwen en veiligheid.