Tromgeroffel!

Met veel trots en plezier kondig ik hier de digitale publicatie aan van het nieuwe e-book van Glinster ‘Een gelukkig kind na de echtscheiding’.

Het is een mix van ervaring, getuigenissen en opleiding. Het wil een verhaal van hoop verspreiden. Dat we samen deze kinderen sterker kunnen maken in hun moeilijke situatie. Zodat ze leren omgaan met de tegenslagen die ze in hun jonge leven al moeten trotseren.

Ik wil dan ook alle kinderen en ouders in en buiten de praktijk bedanken. Sommigen hebben heel expliciet meegewerkt en schreven hun verhaal neer in het e-book. Anderen waren in mijn gedachten aanwezig bij het schrijven van de informatieve stukken. Zij maken met hun allen Glinster. Een plek waar kinderen zich veilig mogen voelen om te houden van beide ouders.

Dat ik hierin de ouders ben mee beginnen ondersteunen sinds september, is een pittige uitdaging maar een absolute meerwaarde. In het voorjaar staan nog 3 specifieke opleidingen gepland rond kinderen & echtscheiding. Maar nu al zie ik moedige processen bij kinderen en ouders. Met een bang hartje nemen ze stappen vooruit. Vaak kleine stapjes die zij nog niet kunnen plaatsen. Maar door mijn persoonlijk proces dat ik de voorbije 5 jaar heb afgelegd, weet ik dat de weg na een tijd zeer mooi wordt. Een gevoel van vrijheid terwijl je toch gevangen zit in iets pijnlijk of lastig. Dat wens ik jullie van harte toe.

Ik hoop dat dit boek je mag inspireren, troosten of steunen op je pad.

Van harte,
An

 

 

 

Geef een reactie