Spring naar inhoud

E-book ‘Een gelukkig kind na de echtscheiding’

Met veel trots en plezier kondig ik het nieuwe e-book van Glinster 'Een gelukkig kind na de echtscheiding'.

Het is een mix van ervaring, getuigenissen en opleiding. Het wil een verhaal van hoop verspreiden. Dat we samen deze kinderen sterker kunnen maken in hun moeilijke situatie. Zodat ze leren omgaan met de tegenslagen die ze in hun jonge leven al moeten trotseren.

Ik wil dan ook alle kinderen en ouders in en buiten de praktijk bedanken. Sommigen hebben heel expliciet meegewerkt en schreven hun verhaal neer in het e-book. Anderen waren in mijn gedachten aanwezig bij het schrijven. Zij maken met hun allen Glinster. Een plek waar kinderen zich veilig mogen voelen om te houden van beide ouders. Een plek waar actie waar een netwerk rondom hen wordt gebouwd wanneer ze zich niet veilig voelen bij een ouder.

Ik hoop dat dit boek je mag inspireren, troosten of steunen op je pad.

Van harte,
An

Geef een reactie